top of page

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen tai kyselyn yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse osoitteeseen metsakuntta@gmail.com tai puhelimitse numeroon puh. 040 218 4600. Sähköpostitilauksessa mainitse toimitusosoite, laskutusosoite ja puhelinnumero.

 

Maksaminen

 

Lähetämme laskun sähköpostitse tai postitse. Maksuaika on yleensä 7 päivää. Suurissa toimituserissä edellytämme tietyissä tapauksissa ennakkomaksua.

Isot urakat laskutamme erissä sopimuksen mukaan.

 

Toimitusaika ja hinnat

Tuotteidemme toimitusaika on sopimuksen mukainen, yleensä 7-14 päivää tilauksesta. 

Tuotteen vastaanottaminen

* Tilaajan tulee huolehtia siitä, että toimitusosoitteeseen on raskaalla kalustolla ajettava kulkutie ja riittävä tila kuorman purkamiselle.

Jos tilaaja tai hänen edustajansa ei ole paikalla kuorman saapuessa, on purkupaikka merkittävä selvästi. 

* Tilauksesta lähetetään jälkikäteen lasku sähköisesti. Sähköpostiin lähetetään myös tilausvahvistus.

* Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron.

* Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:n 24 %. Mikäli kuntta toimitetaan yritykselle tai muulle organisaatiolle ja tilaukseen kuuluu asennus, sovelletaan rakennusalan käänteistä arvonlisäverovelvollisuutta. Metsäpalvelu Suomen Metsäkuntta Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. 

* Tilauksen peruutus Kuluttajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.

 

Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun kuntta on kuormattu kuljetusvälineeseen.

 

Jos tilaukseen tehdään muutoksia, niin se voi vaikuttaa tilauksessa annettuihin hintoihin. Tarjoukset koskevat kokonaistilausta, osatilauksessa joudumme tarkistamaan hintoja. Virheettomillä tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

 

Mahdollisissa palautuksissa asiakas on velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan. Kun  kuljetukseen tarvitaan esimerkiksi nosturia tai kuorma-autoa, kuljetuskustannukset vaihtelevat suuresti esimerkiksi osoitteen, kuljetuksen saatavuuden ja tieyhteyksien mukaan. Näille tuotteille ei voida ilmoittaa palautuskustannuksia etukäteen, vaan ne on tarvittaessa tiedusteltava asiakaspalvelustamme. Irtokuormissa kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16). Tuotteen täytyy olla käyttämätön, että sen voi palauttaa. Mikäli virheellinen tai puutteellinen tuote otetaan käyttöön, myyjä ei vastaa tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

* Tilausmuutokset: Emme takaa mahdollisuutta tehdä muutoksia tai lisäyksiä tilaukseen sen jälkeen, kun tilauksesta on saatu tilausvahvistus / on edennyt kuormankäsittelyyn.

  • Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu. Myyjällä on oikeus hakea tuotteensa takaisin mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä.

* Ylivoimainen este: Metsäpalvelu Suomen Metsäkuntta Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Metsäpalvelu Suomen Metsäkuntta Oy:lla ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Jos tuotetta ei voida asiakkaan toimista johtuen toimittaa perille (mm. ajoväylä liian ahdas kuormalle, purkupaikkaa ei merkattu selkeästi ym.), niin turhasta toimituksesta asiakkaalta veloitetaan  toimitus- ja kuormauskulut. Toimituskulut veloitetaan kilometripohjaisesti ja kuormauskulut 100 €/kuormaus.

* Kuvat: Metsakuntta.fi internetsivuilla tai esitteessämme olevien tuotekuvien värit ym. saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä mm. painoteknisistä syistä. Kasveissa on aina yksilökohtaisia eroja. Kuvateknisistä syistä johtuen mm. kivien värit eivät aina vastaa alkuperäisiä. Osa sivustojen kuvamateriaalista on kuvituskuvaa.

Kuvat ovat  Metsäpalvelu Suomen Metsäkuntta Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.

bottom of page