top of page

Takuuehdot

Boreal Growth Oy myöntää toimittamalleen kuntalle kasvuunlähtötakuun kuntan asentamista seuraavan kasvukauden alkuun asti. Takuun ehtona on se, että kuntta on asennettu asianmukaiselle kasvualustalle (vähintään 10 cm hiekkakerros), se, että kasvualustassa ei ole ollut monivuotisten rikkakasvien juuria, se, että kuntta on asennettu paikalleen enintään 2 päivän kuluessa kuntan toimituksesta tontille ja se, että kunttaa on kasteltu ensimmäisen kasvukauden ajan siten, että sen pohja on pysynyt jatkuvasti märkänä. 

Boreal Growth Oy myöntää myymälleen siirtonurmelle kasvuunlähtötakuun, 1 kuukausi nurmen toimituksesta, seuraavin ehdoin: Nurmi on asennettu paikalleen enintään 2 päivää nurmen toimituksen jälkeen, nurmen kasvualustana on vähintään 20 cm multakerros, ja nurmea on kasteltu jatkuvasti heti asentamisesta alkaen siten, että sen pohja on pysynyt jatkuvasti märkänä.

Boreal Growth Oy antaa muille myymilleen kasveille alla olevassa linkissä olevien Taimistoviljelijät ry:n takuuehtojen mukaisen takuun: 

Taimistoviljelijät Plantskoleodlarna ry (taimistoviljelijat.fi)

bottom of page